Annons

Annons

Annons

Välkommen till mitt bloggäventyr

introbild Staffan Wictorin

Här har jag tillbringat många timmar med min dator. Utsikten är fantastisk, ska visa den vid tillfälle.

Här sitter jag i min skrivarhörna och grunnar på mitt livs första blogginlägg. Ärligt talat vet jag knappt vad en blogg är men det löser sig väl med tiden. Dessutom är jag riktigt nervös. Inte för själva skrivandet för efter över femtio år som journalist kan jag ljuga ihop nästan vad som helst. Då är det värre med tekniken.

Annons

Ack, hur jag minns den underbara tiden när jag doppade gåspennan i bläckhornet, fäste Orden på min pergamentrulle och lät en kurir på löddrig springare gallopera över kullerstensgatorna till redaktionen med de odödliga texterna. I dag är jag helt beroende av sonen Calle som står här bredvid och övervakar så att det trycks på rätt knappar. Jag önskar han hade accepterat mitt erbjudande att flytta in i pojkrummet och vara ständigt till hands. Kan inte begripa att han hellre bor med sin blonda Tina i egen lägenhet. Ungdomen vet inte sitt eget bästa.

Hur som helst. Om allt fungerat kan ni läsa detta i min sprillans nya blogg. Hoppas ni hör av er (hur nu det går till) och att vi kan använda detta forum för trevliga samtal och utbytande av åsikter. Meningen är att jag ska blogga några dagar i veckan. Det kan handla om vad som helst. Spännande och inspirerande ska det bli, under alla omständigheter.

Vi hörs snart igen.

 

LÄS OCKSÅ

(200)

Annons


 • MHK

  Härligt, Staffan. Det kommer garanterat bli många vassa inlägg framöver!

 • Leo Vainonen

  Kul att höra från dig, väntar otåligt på dina finurliga texter. Hälsningar Leo

  • Staffan Wictorin

   Hej Leo
   Tänkte på dig nyligen. Vi hörs
   Staffan

 • Sofie Sissi Nellhede

  Trevligt att ha hittat dig igen! Fick letat upp dig med hjälp av gamla kollegor från KvP så nu andas jag ut igen och kan ta del av din störtsköna humor 🙂


Senaste från Hemmets