Annons

Annons

Annons

Så klarar du den tråkiga städningen utan att lyfta ett finger

Städa, familj, Tina, Calle

De ser inte så där jätteglada ut, Tina och Calle, när de städar mitt hem. Men det blir roligare när lönen delas ut.

Jag ska nu dela med mig mitt allra bästa städtips – låt nån annan göra det. Personligen är jag så lyckligt lottad att jag förfogar över två fattiga studenter, sonen Calle och hans flickvän Tina. De städar mitt hem i utbyte mot kontanter och det är ett alldeles strålande arrangemang eftersom de inte har några pengar och jag har hur mycket som helst.

Annons

Nu kanske någon invänder och tycker att jag ska ge de stackars ungdomarna pengar utan att de behöver städa. Men så fungerar det inte i vår familj. Vi har alltid hävdat att vi älskar skämma bort barnen så mycket det bara går men inte utan motprestationer. I det verkliga livet får man nämligen ingenting till skänks så det är bäst att vänja sig från början.

Dessutom har jag genom årtiondenas lopp fyllt min kvot av städande. Jag har städat tills jag fått blodsmak i munnen och nu vilar jag välförtjänt på mina lagrar. Jag sitter stilla i soffan och tittar förtjust ut över mitt nystädade hem. Tack, älskade Tina och Calle, hoppas pengarna räcker till många nudelsoppor och välkomna tillbaka.

 

LÄS OCKSÅ

(0)

AnnonsSenaste från Hemmets