Annons
Annons

Om Staffan

Mitt liv är bra. Jag har haft olika yrken, jag har bott och arbetat i Fjärran Östern, jag har liftat genom Centralamerika, jag har bildat familjer och sett barn och nu barnbarn växa upp. Som journalist har jag fått uppleva många äventyr och spännande möten. Tillvaron kan med andra ord beskrivas som ofta en smula kaotisk och svårförutsägbar men under de senaste årtiondena åtnjuter jag en fast och trygg hemvist – Hemmets Veckotidning. Och med Hemmets Veckotidning menar jag alla ni 100 000-tals kvinnor och män över hela Sverige och utomlands som så troget läser den.

Ni kära läsare har genom årens lopp gett mig uppskattningsbevis och uppmuntran via brev och mail i mängder. Ni har följt mig så tätt att det känns som om jag är personlig vän till många av er. Nu ska vi komma ännu närmre tack vare den här bloggen. Man kan ha många synpunkter på den nya tekniken men med en blogg blir det mycket lättare och snabbare för oss att kommunicera. Så tveka inte att höra av er.

Jag tänker inte lösa livets stora gåtor i den här bloggen. Men jag tänker ta upp vardagens bekymmer och glädjeämnen. Sådana saker vi alla känner igen. Och så hoppas jag på många goda skratt. Så häng med på resan så får vi se var vi hamnar. Tillsammans.


Annons
Senaste från Hemmets