Annons

Annons

Annons

Min snuskiga hemlighet

Sodom och gomorra

På nattklubben fördelar tjejerna vilka killar som ska sova med vem efter festen.

Alla smyger vi med våra smutsiga små hemligheter. Jag har motvilligt men hjälplöst sugits in i en värld av skörlevnad, snusk och omoral som jag inte ens visste existerade. Men nej, det handlar inte om att jag sitter och porrsurfar vid datorn. Om det ändå vore så väl. Jag pratar om något mycket värre, nämligen ungdomskanalen MTV och dokusåpan ”Geordie Shore”.

Annons

Handlingen, om man nu ens kan prata om handling, går ut på att ett gäng brittiska ungdomar bor tillsammans i ett hus. Deras enda uppgift är att festa. Ingenting annat. Där förekommer inga uppdrag, inga utröstningar, inga krav på prestationer mer än att just festa.

Och festar gör de. De går ut på stan, uppsöker en klubb och häller i sig obegripliga mängder alkohol. De hånglar, klär av sig kläderna, byter partner, dansar, blir ovänner, försonas, dricker ännu mer och till sist återvänder de till huset för att – just det – efterfesta.

Nu kan vad som helst hända. Allt från orgier till att utslocknad kissa på sig. Och så äts det kolhydratmättad nattamat i sådana mängder att flickorna under seriens gång blir allt fetare. Sodom och Gomorra framstår som ett konfirmationsläger för blivande klosternoviser i jämförelse med Geordie Shore.

Ändå har jag blivit något av ett fan. Kidsen är charmiga och snälla mitt i allt fyllegapande. Flickorna låter sig inte hunsas med utan styr och ställer och tar för sig bland killarna efter tillfälligt behag. Det är så överdrivet och så utom all kontroll att det blir oemotståndligt komiskt.

Jag gillar Geordie Shore. Det måste vara nåt fel på mig.

 

 

 

 

Orgier dygnet runt

Djupa klunkar ur flaskan på en nattklubb. Så festar en flicka ur Geordie Shore.

LÄS OCKSÅ

(26)

AnnonsSenaste från Hemmets