Annons

Annons

Annons

Jag hoppas det snabba fixet ska hjälpa mot alla krämporna

Motion, krämpor

Här brukar jag promenera. Men nu sätter hälen stopp för alla ambitioner att  motionera. Ska den snabba fixen hjälpa?

Jo, det finns inget värre än folk som älter sina krämpor i tid och otid så nu ska jag göra just det. Jag har inflammation i en hälsena och doktorn sa åt mig att ta det lugnt den närmaste månaden, köpa riktigt bra skor med effektiv dämpning och stöd för hälen samt äta antiinflammatoriska piller som, har jag bittert erfarit, även fungerar utmärkt som laxativ.

Annons

Men jag saknar mina promenader och känner hur jag förslöas från dag till annan. Då tipsade en vän om en affär som säljer speciella inlägg anpassade och formgjutna efter individen och just sådana hade vännen investerat i och de förvandlade henne i ett nafs från plågad halvinvalid till spänstfenomen.

Just sådana snabba fix är det bästa jag vet. Köp något och alla bekymmer försvinner utan vidare ansträngning. Inläggen fungerar nämligen också, förespeglades det mig, mot ryggont och det hade varit en välsignelse för varje gång jag promenerar får jag så ont i ryggen att jag måste vila ungefär var femhundrade meter. Ännu värre är det att stå rätt upp och ner. Då blir smärtan nästan outhärdlig direkt.

Så nu har jag varit i den där affären och provat ut inlägg. Jag fick gå på rullband, se en föga underhållande tv-inspelning av mina egna vader samt lägga upp benen i ett slags gynstol medan en maskin skannade fötterna. Om fjorton dagar är mina måttgjutna inlägg klara för leverans.

Det ska bli ytterst intressant att se om inläggen gör skillnad. Om inte annat kan man väl hoppas på någon form av placeboeffekt. Återkommer med rapport när det är dags för utvärdering.

 

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(6)

AnnonsSenaste från Hemmets