Annons

Annons

Annons

Inte lätt vänja sig vid livet när ingenting är inkluderat

semester, familj

Särbon och Sam vid poolside.

Klara, Sam, Kim Klara

Det tog ett dygn efter hemkomsten innan jag förmådde klippa bandet. Tänk att det kan vara så svårt att skiljas från ett oansenligt plastband runt handleden. Men denna navelsträng representerar ett aldrig sinande ymnighetshorn i form av mat, dryck, snacks, paraplydrinkar, underhållning och omhändertagande som nästan inte låter sig beskrivas. Jag trodde aldrig jag skulle falla så pladask för en chartervecka på ett hotell med all inclusive. Men jag är frälst. Det här var fjärde gången vi besökte samma ställe och vi längtar redan tillbaka.

Annons

Vardagen är så brutal. Kan det verkligen vara meningen att jag ska laga min egen mat framledes och inte åtnjuta tre enorma och ypperliga bufféer varje dag? För att inte tala om tillgången till en välsorterad bar där personalen uppfyller alla ens önskningar utan att ta betalt. Jag tänkte testa min karaktär den här resan och hålla mig spik nykter varannan dag. Det lyckades faktiskt om man med varannan dag menar sista kvällen före hemresan.

Vi reste alltså nästan hela familjen till hotell Althea Beach på Cypern. Det är som ett slags Shangri La som erbjuder aktiviteter, shower och underhållning från tidig morgon till sena kvällen. Sexåriga barnbarnet Klara såg vi knappt till. Hon roades av entusiastiska fritidsledare från hon vaknade och tills det var dags att dansa på scenen fram emot sena kvällen.  Och lille Sam njöt av solen och värmen vid poolside.

Så tack särbo, dotter Kim och hennes pojkvän Patrik, Klara och Sam för en underbar vecka. Nu gäller det att ta sig samman och finna en mening med vardagen. Och spara ihop till nästa resa.

 

LÄS OCKSÅ

(0)

AnnonsSenaste från Hemmets