Annons

Annons

Annons

Den som kränker kvinnofriden ska inte välkomnas i Sverige

Enligt min åsikt är det inte bara en skyldighet att välkomna flyktingar utan det skänker glädje att kunna erbjuda utsatta människor en fristad i vårt fantastiska land.

Men alla är inte välkomna. Unga, arroganta män som kränker kvinnofriden har förverkat sina chanser, enligt min åsikt. Vi har nog med svenska män som plågar och förföljer kvinnor. Någon ytterligare import av den sortens karlar måste avvärjas. Öppna gränserna vidöppna för kvinnor och barn men var skeptisk mot männen. Och de som ändå släpps in ska redan vid ankomsten upplysas om vad som gäller i Sverige. De som inte klarar av jämställdhet och respekt för kvinnors oantastlighet kan söka sig någon annan stans.

Annons

Precis som med religionen. Vi åtnjuter ett sekulärt samhälle där var och en tror på vad den vill, inklusive inte tro på några gudar alls. Ingen ska pådyvlas religiösa normer och uppförandekoder. Vi visar tolerans och hänsyn till människor med normavvikande sexualitet, vi strävar efter allmän vidsynthet och får på köpet ett öppet och mångkulturellt samhälle.

Det är värden vi måste stå upp för och aldrig vika en tum. Det är en flyktings förbannade skyldighet att anamma våra grundläggande demokratiska skyldigheter. De rötägg som antastar och kränker kvinnor på gatorna förstör dessutom för majoriteten av flyktingar som sköter sig. Det är nära till hands att alla dras över samma kam.

Många med mig är beredda att via skattemedel finansiera de många, många miljarder som flyktingarna kostar. Men jag vägrar ge så mycket som en krona åt män som skrämmer och kränker kvinnor.

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)

AnnonsSenaste från Hemmets