Annons

Annons

Annons

Äntligen skiner solen och nu får den banne mig fortsätta skina

Malmö hamn, massor av vatten och bilden är tagen från kajen just utanför mitt hus.

Malmö hamn, massor av vatten och bilden är tagen från kajen just utanför mitt hus.

Dockan, Kockums, Malmö hamn

Det här är Dockan, en gång navet i det gamla Kockumsvarvet som byggde båtar åt redare över hela världen. Nu är det bara bostäder.

Jag har inget viktigt på hjärtat i dag annat än att få dela glädjen och befrielsen över att solen skiner. Denna sommar har hittills varit usel och inte bara här i södra Sverige utan uppenbarligen i hela landet. Men i dag, denna välsignade fredag, vaknade jag till en strålande sol, ljumma vindar och hopp om fint och välförtjänt semesterväder nu när miljoner svenskar snart ska få njuta sin ledighet.

Annons

Så jag gick ut i solskenet och cyklade en lång men långsam tur och efter bara några minuter fick jag lägga band på mig för att inte klaga på värmen. Sen tog jag några bilder på mitt omedelbara grannskap i hopp om att åtminstone några av er ska bli avundsjuka på hur fint jag bor.

Men det behöver ni inte bli för allt har ett pris. Lika ljuvligt som området ter sig en varm sommardag, lika bittert kallt och blåsigt är det under vinterhalvåret. Allt jämnar ut sig.

Nu ska jag avsluta det här och sen gå ut igen och dricka en latte medan solen sänker sig i Öresund. Ha det så bra ni någonsin kan.

PS Lyssnade precis på väderleksrapporten. I morgon ska det regna. Nåja, det var kul så länge det varade.

LÄS OCKSÅ

(0)

AnnonsSenaste från Hemmets