Annons

Annons

Annons

Alla Valborgs-ambitioner slutade med katastrof

malmö hamn

Utsikt från min balkong.

Planen var att skriva ett inspirerande inlägg om Valborg. Jag tänkte berätta att jag endast druckit te, gudadrycken som lifvar men aldrig berusar, och att mitt sinne var rent och okorrumperat som hos en klosternovis, världens frestelser till trots. Jag skrev om det säkraste av alla vårtecken, VM i ishockey, och att vi snart alla ska samlas i parker, på stränder och gräsmattor för att bli bruna och vackra och redo möta kärleken.

Annons

För att illustrera alla dessa löften om en underbar framtid tog jag en stämningsfull bild över Malmö hamn med min mobil . När jag sedan skulle överföra bilden från kameran till datorn via en sladd råkade jag ta fel ände av sladden och så fort jag bara nuddade vid datorn med denna felaktiga ände så tvärdog fanskapet och vägrade ge det minsta livstecken ifrån sig hur mycket jag än slog på den med en hammare.

Inte förrän i dag, åtta tusen kronor senare, har jag fått ordning på tekniken. Så nu hoppas jag kunna presentera den där bilden tagen från min balkong och jag lovar att aldrig mer försöka ansluta något med fel ände av sladden. Dessutom ska jag sluta dricka te för vad hjälper det mot ödets alla katastrofer? Då är det bättre att söka tröst i ruset.

 

Utsikt från min balkong.

LÄS OCKSÅ

(0)

Annons


  • Gunilla Wall

    Hihi, inte konstigt datorn dog när du slog på den med en hammare… 🙂


Senaste från Hemmets