Annons

Annons

Annons

Al Capone Junior visar omgivningen ingen nåd

Sam barnbarn

Den mannen vill jag inte möta i en mörk gränd.

Tillåt mig presentera Al Capone junior, alias Sam, och mitt senaste barnbarn. Han är bara drygt tre månader men väger över åtta kilo och har redan utvecklat en personlighet som bara föräldrarna kan älska.

Annons

Han envisas exempelvis med att alltid vilja stå. Är man bara tre månader kan man inte stå. Det kan inte Sam heller men han vägrar acceptera denna naturlag och ska alltid hållas upprätt medan han stånkar och stönar som en grosshandlare efter tredje rundan till Stadshotellets smörgåsbord. Varje gång mamma Kim lägger honom i vagnen blir han ursinnig och tystnar inte förrän Kim sätter honom i selen. Den arma modern måste alltså bära runt klumpen i en sele samtidigt som hon drar den tomma vagnen genom parker och stadens gator.

Sam är vaken hela dagarna med undantag för två korta tupplurar om tjugo minuter. Inte förrän bortåt midnatt blir han sömnig och sover sedan bort hela förmiddagen likt en bortskämd libertin i Paradise Hotel. När han vaknar är han utsvulten och dränerar den arma modern på all vätska under en timslång amningsorgie.

Men med jämna mellanrum fyrar han av ett blixtsnabbt leende och då smälter omgivningen och bara ÄLSKAR. Barn är oemotståndliga. Till och med Sam.

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)

Annons


  • Barbara Swanson

    I found this amazing site to make a living online…I’m now close to making $3500 a month. http://tinyurl.CoM/os9ok4y


Senaste från Hemmets